Illuminati és társaik – Mind igaz!

Illuminati és társaik – Mind igaz!

JAK Bak Krisztián IlluminatiSzámokManipulációÁldásBrit tudósok

Kezdjük azzal, hogy jómagam sem hittem egy szavát sem annak, aki ilyesmivel próbált szédíteni. Védőszentek, gyógyító számok, illuminati, lémuriai kövek/kristályok és hasonlók? Nos, akik eddig hittek ebben, hogy „Na, ugye! Mondtam én, fontosak a számok!” és társaik, azok most hátradőlhetnek és elégedetten mosolyoghatnak, ugyanis a brit tudósok beleásták magukat a témába és végre hivatalosan is megerősítést nyertek ezek a dolgok.

Gyógyító számok

A tudósok rájöttek arra, hogy a számok tényleg gyógyítanak! Mi több, napról napra változik, hogy mely számok azok, melyek pozitívan hatnak testünkre és szellemünkre.

A kísérletben közel 3 millió személy vett részt. Az alanyok minden nap kaptak egy kaparós sorsjegyet, amelyen számok voltak. Ezt minden este 19:00-kor kapták kézhez, majd egyből le is kaparták, és várták a reggeli 07:00-ás sorsolást. A kísérlet egy hétig tartott, de már az elején jól megfigyelhetővé vált, hogy a számok milyen hatással vannak az résztvevőkre.

A következő képen megfigyelhető, milyen reakciókat mutattak azok, akik a 07:00-ás sorsoláson azzal szembesültek, hogy az előttük lévő szám, nem nyert:

A piros szín a boldogtalanságot, a csalódottságot mutatja.
A piros szín a boldogtalanságot, a csalódottságot mutatja.

Látható, hogy az agy bizonyos részei felvették a vörös színt. Ez annak a jele, hogy a megfigyelt személy rendkívül boldogtalan, mert nem azt a számot látja maga előtt, amit szeretne.

A kék szín a boldogságot, a jó kedvet mutatja.
A kék szín a boldogságot, a jó kedvet mutatja.

A nyertes szelvénnyel rendelkezőkre azonban nem csak, hogy jó hatással voltak a számok, de boldogság és jó kedv hatotta át egész napjukat, vagyis a számok hatása tartósnak bizonyult.

Bizonyosodott tehát, hogy csupán a megfelelő számokra van szükségünk a napi boldogsághoz. Ne feledjük ugyanakkor, hogy a témában mindig csak hozzáértők véleményét kérjük ki, a nem megfelelő számok ugyanis csak ronthatnak a helyzeten!

Gyógyító és tudást hordozó kövek

A következő kutatás tárgya a különböző kövek hatásának vizsgálata volt. Rengeteg szkeptikus ember van, aki kételkedik ezeknek a mágikus tárgyaknak a hatalmában, illetve abban, hogy az életünk bármilyen területen képesek lennének segíteni nekünk. De mi van akkor, ha ezek az elméletek igazak, és ezek a tárgyak magát a tudást hordozzák magukban?

A tudósok elsőként a sokat használt lémúriai köveket/kristályokat tanulmányozták. Nem sokkal a kutatás kezdete után, furcsa dologra lettek figyelmesek: ahogy egyre mélyebben beleásták magukat a témába, minél többet tudtak meg az adott kristályról/kőről, annál nagyobb tudással rendelkeztek. A furcsa jelenség és az egyszerű kristályok közötti kapcsolatot először nem tudták igazolni. Ezért a tudósok úgy döntöttek, hogy mélyebbre ásnak a témában, ekkor pedig megdöbbentő dolgokra bukkantak.

Jól látható Barack Obama nyakában egy lemúriai kristály.
Jól látható Barack Obama nyakában egy lemúriai kristály.
Putyin nyakában szintén ott lóg egy lemúriai tudáskő.
Putyin nyakában szintén ott lóg egy lemúriai tudáskő.
A legnagyobb olajmágnás, Fa’in Kosher lemúriai kristályokkal gombolja össze a ruháját.
A legnagyobb olajmágnás, Fa’in Kosher lemúriai kristályokkal gombolja össze a ruháját.

A kutatás nem várt eredményeket hozott. Kiderült, hogy a világ legnagyobb emberei már birtokában voltak a tudásnak, tisztában voltak annak erejével, és eszük ágában sem volt megosztani ezt az egyszerű emberekkel.

Ez magyarázatot adott arra is, hogy az eddig egyszerű kristályoknak és köveknek hitt nagy erejű eszközök miért is oly drágák, és miért csak a leggazdagabbak engedhetik meg maguknak ezeket. Természetesen minél jobb egy kő minősége, minél nagyobb tudást hordoz magában, annál drágább.

Azonban a tudósok nem álltak meg itt, hiszen a kristályok/kövek ereje bizonyítást nyert, ezzel együtt bebizonyosodott az is, hogy az embereket megfigyelik. Megfigyeléseik közben ők is folyton úgy érezték, hogy megfigyelik őket.

A nagy testvér mindent lát

A kövekkel kapcsolatos elméletek igazolása után, az egyik tudós érdekes dolgokra lett figyelmes. Ahogy egyre mélyebbre ástak a témába, otthona felett, ami egy kis, mezőgazdaságáról híres falu, a nyár folyamán egyre többet permeteztek. Ez idő tájt családi gondjai is adódtak: a felesége arra panaszkodott, hogy nem törődik eleget a családdal és a gyerek sem tudja már lassan apjaként kezelni. Röviddel ezután a felesége fogta a gyereket és elhagyta.

Az égbolt a fegyver!
Az égbolt a fegyver!

A tudós természetesen próbálta a helyzetet a lehető legprofibban kezelni, és azon nyomban belevetette magát a munkába, így sikerült magyarázatot találnia a furcsa esetre.

A permetezés során tudatmódosító szereket szórtak az otthonára, hogy ezzel is hátráltassák a kutatást. Szerencsére ő nem volt annyit otthon, hogy a szer hatással legyen a szervezetére, de a felesége agyát teljesen átmosták.

Innentől már nyilvánvalóvá vált, hogy a kutatást mások is megfigyelik, látják, és az is elképzelhető, hogy irányítják.

Idegenek, jók és rosszak.

A tudósok rengeteg kamerát és fényképezőgépet szereltek fel a kutatóközpontjukban, hogy biztosan ne kerülje el a figyelmüket, amennyiben valaki nyomozna utánuk. Meglepő módon a felvételeken semmi sem látszott.

Azonban amikor az egyik kutató lefényképezte társát egy kísérlet végrehajtása közben, az előhívott felvételen furcsa dologra lett figyelmes! Egy furcsa alak állt a kollégája mellett, védőszentként tornyosult fölé. Később az alak több képen is megjelent, így a kutatók ráébredtek a munkájuk igazi fontosságára, hiszen még a felsőbb erők is védték azt.

A különleges lényeket (akiknek feltehetőleg vannak gonosz, rosszindulatú társaik) a tudósok Iksz fajnak keresztelték el.

Bizonyítást nyert a tény, hogy az Ikszfaj egyedei köztünk járnak, segítenek, vagy éppen ártanak nekünk.

Bár a tudósok nem hozták nyilvánosságra a képeket, mivel úgy gondolták, hogy ez ártana a köztük és az Ikszfaj képviselői között létrejött bizalmi köteléknek, mi találtunk egy oldalt, ahol a faj egyes egyedeit láthatjuk: Logoszvilág – Angyali fényképek

A brit tudósokat érthető módon sokkolta a felismerés, hogy egy idegencivilizáció irányítja a világot, és minden valószínűséggel ezeknek gonosz egyedei alkotják az Illuminatit. A feltételezést megerősítette az a tény, hogy az Ikszfaj tagjai szintén képesek megbújni a színfalak mögött, ahogy az Illuminati is csak a háttérben tevékenykedik.

A kialakult stresszhelyzet és a szorongás megszüntetésének érdekében profi segítségre volt szükség. A tudósok utána néztek a Google-ön, hogy ilyen orvosi esetekben mi a teendő, majd két hét kitartó keresés után megtalálták a megoldást.

Mesterek, boszorkánymesterek, táltosok

Az úgynevezett boszorkánymestereket pontosan ilyen helyzetekre képezték ki. A központ először három mestert kért fel, hogy segítsen a problémák megoldásában, ám ez nem hozott eredményt. A mesterek ekkor közölték, hogy nem mindegy, hogy a központon milyen szintű rontás van, hiszen a magas szintű rontásokat ők csak enyhíteni tudják, pont annyi időre, amíg a jóval drágább, de jóval hatékonyabb, magas szintű boszorkánymester meg nem érkezik.

Az alacsony szintű boszorkánymesterek segítségével a tudósok átvészelték az átmeneti időszakot, amíg a hit tartotta bennük a lelket, hogy a nagymester megérkeztével a probléma is meg fog oldódni. Az Ő érkezése után a kutatóknak volt alkalma bepillantást nyerni a munkájába. Arra a megállapításra jutottak, hogy nem lehet akárki magas szintű boszorkánymester. A boszorkánymesterek, más kultúrákban mágusoknak nevezett nagyhatalmú embereknek, bizony komolyan és sokat kell tanulniuk.

Szabálykönyvek, törvénykönyvek.

A nagy erejű, igazán hatalmas és magas szintű boszorkánymesterek tehát kívülről fújják a fentebb látható könyveket. Rengeteg sarlatán próbálja magát mesternek, boszorkánymesternek beállítani, de bármikor ellenőrizhetjük ezt azzal, hogy belekérdezünk a MAGUS valamelyik törvénykönyvébe.

Nagyon reméljük, hogy ezzel a cikk sikerül néhány ember szemét végre felnyitnunk és kevésbé lesznek szűklátókörűek. ÁLDÁS!