Csajos sorozatok egy csajos délutánra

Csajos sorozatok egy csajos délutánra

Sorozat Fenyvesi Fruzsina SorozatSitcomChick Flick

Úgy érzed, hogy minden sorozatot kivégeztél? Bele szeretnél kezdeni valami újba? Van egy üres órád és valami könnyedre vágysz? A Genjutsu összegyűjtött számodra néhány sorozatot, amibe érdemes belenézni!

Young & Hungry

Ha valaki egy könnyed kis délutáni kikapcsolódásra vágyik, akkor a számára tökéletes sitcom a Young & Hungry. Gabi Diamond egy kőgazdag (és jóképű) üzletemberhez jelentkezik személyi séfnek, de első napján néhány üveg bor után a férfi ágyában köt ki… A lány kalandos útja Josh Kaminski életében természetesen nem ér itt véget, nemcsak szakácsként kell megállnia a helyét, hanem már nyomban titokgazdává is válik a lepedő akrobatika miatt. Ugyanis másnap beállít a férfi menyasszonya, aki előző este szakított Josh-sal, de reggelre mégis meggondolta magát. Innentől kezdve pedig elindul a félreértések és a lopott pillantások lavinája, amit két kifejezetten kedvelhető sidekick karakter követ végig. Yolanda, a határozott, de jószívű házvezetőnő és a meleg Elliot, aki titkon szerelmes Josh-ba.

Younger

A Younger alapvetően ugyan egy komoly problémából indul ki, mégis könnyed szórakoztatássá válik a sok helyzetkomikum miatt. Liza Miller a szülés után felhagyott a karrierjével és főállású háziasszonnyá avanzsált, de azóta betöltötte a negyvenet, a kislánya felnőtt, a férje pedig elhagyta. Az Indiában tanuló lánya hatására ismét vissza akar térni a munka világába, de a helyzet koránt sem ilyen egyszerű. Mindenhol fiatalabb és frissebb embereket keresnek, a többedik próbálkozás után pedig Liza alkoholba fojtja bánatát. Legnagyobb meglepetésére nyomban rátalál a megoldásra: fiatalabbnak adja ki magát. Másnap jelentkezik asszisztensnek egy céghez, ahol a 26 éves önmagát nyomban fel is veszik. Na, de meddig tudja vajon tartani az álcáját?

The Carrie Diaries

Ha valaki szerette a Szex és New Yorkot, akkor a The Carrie Diaries–t semmiképpen se hagyja ki! A történet ugyanis Carrie gimnazista éveiről szól, rengeteg divattal, intrikával és persze pasival körítve. Nyomban meg is ismerkedünk Sebastian Kidd-del, az új (és leghelyesebb) fiúval a gimiből, se veled - se nélküled viszonyuk pedig végigköveti az egész sorozatot. A sorozat elején a kis Carrie eredetileg egy ügyvédi irodánál kezd el gyakornokoskodni Manhattanben, ahova édesapja juttatta be, hogy elterelje a figyelmet az anyja haláláról, de a sors máshogy alakítja az eseményeket. A lány hamar belefut Larissába, aki egy divatlapnál dolgozik és nyomban megtalálják a közös hangot. Carrie idősebbnek hazudja magát és hagyja, hogy Larissa bevezesse Manhattan világába, majd elfogadja a nő által felkínált gyakornoki állást a lapnál. De meddig tudja vajon titkolni édesapja előtt a történteket? Hogyan lehet egyszerre elvégezni a gimit, délután rohanni a városba dolgozni és közben még egyetemre is felvételizni?

The Royals

A The Royals kicsit kilóg a többi közül, mert itt sokkal inkább a drámáé a főszerep, mint a humoré. Egy fiktív angol királyi család életébe csöppenünk bele, ahol sosem tudod, hogy ki tart épp kést a háta mögött. Gyönyörű ruhák és díszletek forgatagában találjuk magunkat, valódi arisztokraták közt. Mind külsőre, mind belsőre. Komoly konfliktusok és összeesküvések húzódnak a háttérben, itt senki sem ártatlan. Kérdés, hogy meddig tudják büntetlenül űzni a kis játékaikat, és mekkora árat kell majd fizetniük érte.