A gamerek szexuális élete

A gamerek szexuális élete

Játék Bak Krisztián JátékWorld of WarcraftHumorViccLeague of LegendsSzex

Folytatásos rovatunkban azt fogjuk elemezni, hogy hogyan esnek egymásnak a kockák. Természetesen egy valódi gamer nem szexel, és számára csak a játék létezik, de mivel mi a Genjutsun szeretjük a sci-fit és a fantasyt, ezért eljátszottunk a gondolattal.

A férfi észreveszi a nőt, majd megpróbál mögé lopózni és magáévá tenni. Sajnálatos módon a dobás sikertelen. Úton a kiszemelt préda felé minden lehetséges dologban megbotlik és mindent lever. A nő ekkor kérdőre vonja, mire a férfi hosszan elkezdi mesélni a helyzetet, hogy a lehető legjobban jöjjön ki a szituációból. Ekkor a nő félbe szakítja, mondván, ő nem a mesélőt akarja, hanem a tettek emberét, és hogy most azonnal tegye őt magáévá. Nem is kell túl nagyot dobnia a meggyőzésre, a férfi hamar beadja a derekát, és ekkorra kezdetét veszi a boss fight. A nő előre közli, hogy a harc során bizony nem árt, ha a férfi szépeket dob az ügyességre, mert a kitartás ide nem lesz elég. A kimerítő harc végén a lovag még meglóbálja kardját, és örül a győzelemnek.

A férfi a konyhában van és magas energiatartalmú ételeket fogyaszt, ledönt melléjük egy fehérjében gazdag turmixot, hogy felkészüljön a harcra. Ezután felhívja a nőt, hogy készen áll a megmérettetésre, aki közli vele, hogy rendben, de a dungeon csak epic fly mounttal megközelíthető. A férfi ekkor úgy dönt, hogy inkább vár még egy-két patchet, hátha addigra normalizálódnak az elvárások, és máskor újrapróbálja ezt a dolgot. Szerencsére a későbbi contentben a nőnek már nincsenek ekkora elvárásai, de azért leszögezi, hogy epic gear nélkül nem sok esélye lesz hősünknek. A férfi felkerekedik, felül az epic mountjára/vagy bkk fly pointokat használva megindul a kiszemelt felé. A nő kinyitja az ajtót, a szülők otthon vannak. A férfi nem emlékszik, hogy hc-ra állította volna az instát, de nem fél és belép. Az ágy előtt a harcos közli, hogy ő majd vigyáz a szíve választottjára, ám ekkor a nő jelzi, hogy reméli, dual talenttel jött, mert ő bizony durván szeretné. A férfi magabiztosan válaszol, hogy ő mindenre képes és nála van az Ashbringer. A nő nem akarja elszomorítani, hogy az új kiegészítőben már mindenki azzal rohangál, így inkább a tettek mezejére lépnek. A férfiban ekkor tudatosul, hogy a gyakorlatban az insta teljesen más, mint amiket a tutorial videókban látott, és a fázisok sem éppen úgy jönnek, ahogy ő számított rá. Néhány wipe és kitartó ostromlás után azért persze meg lesz az eredmény, de addigra sokat nerfelik a nőt érzelmileg és sokkal engedékenyebb lesz.

A férfi kitartóan keres a solo queue-ban, de sajnos legtöbbször nem fogadják el a meccsre való invitálást, de az is megeshet, hogy csak champ select-ből lépnek le tőle, mivel rájönnek, hogy fölösleges elindulni, mert már ott sem férnek meg egymás mellett. Természetesen azért eljön számára is az a pillanat, amikor végre eljut a szurdokba, de arra nem számított, hogy lesz néhány troll a játékban, akik ugyan arra vágynak, mint ő. Mivel nem szereti a konkurenciát, ezért report-tal és egyéb nyalánkságokkal fenyegetőzik, mire a nő közli, hogy elmegy afk-ba, ha nem hagyja abba a gyerekes viselkedést. A férfi ekkor összeszedi magát és bebizonyítja a nőnek, hogy tényleg ő a legjobb választás a csapatból, és sikeresen hárítja a nőjére irányuló gankeket a bush-ból. A biztonság kedvéért azért letesz egy-két wardot, hogy szemmel tarthassa az asszonyt. A nő ekkor úgy dönt, hogy ideje bemutatni a férfit a szülőknek, szóval elindulnak sárkányozni. A férfi nem győz mentegetőzni, hogy nincs nála smite, és talán ez még túl korai, de a nő ragaszkodik hozzá, hogy a másik találkozzon az anyjával. Az első sárkány erejét megszerezve a férfi végre megállíthatatlannak érzi magát, úgy dönt, hogy előkapja a végtelenség pengéjét, de a nő közli, hogy most éppen nem alkalmas bizonyos dolgok miatt. A férfi erősen gondolkozik, hogy átvásárolja-e az előbb említett itemet egy vérszomjasra, de aztán inkább a kivárás mellett teszi le a voksát. Az aktus végén a férfi marhára örül, hogy nem adta fel 20 percnél, pedig nem gondolta volna, hogy innen is nyerhető a helyzet.