Fantasztikus Fordítások – Reloaded

Fantasztikus Fordítások – Reloaded

Film Bak Krisztián FilmekFordításStahpJaniGoogle Fordító

Egy korábbi cikkünkben, a Fantasztikus Fordításokban már bemutattuk Jani munkásságát és azt, hogy mennyire fantasztikus ember is ő. Eljött a pillanat, hogy ismét betekintést nyerjetek eme nehézkes hivatás rejtelmeibe és megcsodáljátok Jani eredményeit. Bár ez még korántsem a vége! Ahogy Jani mondaná: It’s not even my final form! – Ez még csak nem is az utolsó formanyomtatványom!

We are your friends -> Miénk a világ

Nos, Jani úgy érezte, ha a barátai mellette vannak, akkor bizony az egész világ az övé. Egy átmulatott este és nagy mennyiségű tömény után úgy döntött, hogy megosztja a nagy igazságot mindenkivel. Köszönjük, Jani, mától jobban megbecsüljük a barátainkat!

Entourage -> Törtetők

Jani egyszerűen megőrül a munkájáért. Küzd azért, hogy előrébb jusson, harcol, kreatív, soha meg nem áll, de a vezetőség valahogy ezt nem veszi észre. Egy apró üzenetet rejtett el ebben a filmcímben: a főnöknek ideje lenne észrevennie, hogy vannak ám törtetők ebben a szakmában, akik nem félnek alkotni és előrébb vinni a világot!

Sleeping with Other People -> A (sz)ex az oka mindennek

Janit nemrégiben megcsalta az asszony… nem is akárkivel, hanem azzal a tetves, mocskos, rohadt exével. Milyen ember az ilyen? Mikor Jani kérdőre vonta, hogy ugyan, miért fekszik le másokkal, mikor elméletileg ők egy párt alkotnak, az exe csak annyit mondott, hogy a szex az oka mindennek. Jani nem tudta ezt kellően feldolgozni, és úgy érezte, ki kell adnia valamilyen módon magából. Sajnáljuk, Jani!

What We Do in the Shadows -> Hétköznapi Vámpírok

Jani kikezdte a hatalmas új-zélandi kasszasikert, a What We Do in the Shadowst is, és megpróbálta "Hétköznapi vámpírok" címmel illetni, de aztán szerencsére kapott egy telefont Vladislavtól, aki elmagyarázta neki, hogy ők cseppet sem hétköznapiak, így a film újabban a Mi folyik a sötétben címen fut.

The Martian -> Mentőexpedíció

Jani nagyon szereti az olyan filmeket, ahol valakit meg kell menteni. Imádja, egyszerűen nem tud betelni a Ryan közlegény megmentésével ahol szintén Matt Damonért mentek az emberek. „Bassza meg! Ezt az embert már megint meg kell menteni, megint bajban van!” – gondolta magában Jani, majd úgy döntött, hogy ezúttal nem hagyja magára kedvenc színészét és egy Mentőexpedíciót küld érte, ha másképp nem is, legalább egy cím formájában. Jani, mi is szorítunk Matt Damonért!

Screamers -> Az elhagyott bolygó

Janinak elege van vazze! A nyomorult szomszéd állandóan visít, az asszony szintén vinnyog, bent a melóban az a mókusmódon vihogó picsa sikoltozik állandóan... Ennyi, nem bírja tovább! Amennyiben visítozó idióták vannak ezen a bolygón, ő inkább elhagyja azt! Nem csoda hát, hogy Jani ezt a címet adta ennek az alkotásnak.

Dallas Buyers Club -> Mielőtt meghaltam

Jani egyik nap mély depresszióba zuhant, mert azt hitte, hogy valami komoly betegsége van, pedig csak a túltengő kreativitás miatt pattogzott ki a bőre. Aztán a főnök elé tette ezt a filmet és látta, hogy a világnak igenis szüksége van rá. Ekkor még nem tudta, hogy megéli-e a holnapot, ezért úgy döntött, egy fordítást még lenyom, mielőtt meghal.

Sicario -> Sicario – A bérgyilkos

Jani megnézte a plotot és úgy gondolta, hogy a magyar nézőket NEM HAGYHATJA KÉTSÉGEK KÖZÖTT, EGYSZERŰEN NEM! MIÉRT?! NEM ELÉG EGYÉRTELMŰ, HOGY KI SICARIO! AKÁRKI LEHET!!! Ismerjük Janit, mind tudjuk, hogy körülbelül ilyen kirohanása lehetett. Egyszerűen nem tudja feldolgozni, ha kétségek között marad egy helyzetben. Ezt megelőzvén hát gyorsan oda tette, hogy mi is Sicario foglalkozása, hogy még véletlenül se gondoljuk azt, hogy egy békés mosógépszerelő.

The Walk -> Kötéltánc

Jani megint nagyon becsocsizott, egyszerűen nem volt képes feldolgozni, hogy elveszítette a barátnőjét abban a bizonyos incidensben. Sajnos részegen még a séta sem egyszerű dolog, mert olyan mintha egy kötélen táncolnál és HOPP! Ekkor ugrott be Janinak az isteni szikra!

Burnt -> Életművész

Jani elolvasta a plotot, majd megrökönyödve kellett észrevennie, hogy milyen címet kapott a film. MI?! A kábítószerektől és egyéb káros cuccoktól már kiégett lesz valaki? FRANCOKAT! JANI IS ETTŐL LETT ÉLETMŰVÉSZ! Meg attól, hogy engedte szárnyalni a fantáziáját akkor is, ha mások szerint baromság, amit csinál! Igen, Jani egy igazi életművész.