Fantasztikus Fordítások – Revolutions

Fantasztikus Fordítások – Revolutions

Film Bak Krisztián FilmekFordításStahpJaniGoogle Fordító

Eljött ismét a pillanat, mikor belepillanthatunk Jani mesterműveibe. Vajon mivel kápráztat el minket ezúttal? Ne is fecséreljük az időt, csak vegyünk egy nagy levegőt, ahogy Jani is tette, és vágjunk bele!

Air -> Légszomj

Jani meglátta a plakátot, rajta pedig Norman Reedust, és hirtelen alig kapott levegőt. A lélegzete is elállt, amikor rájött, hogy az egyik kedvenc színésze szerepel ebben a filmben. Nem csoda, hogy végül ezt a címet adta neki!

Before We Go -> A szerelem útján

Janinak nagy álma, hogy egyszer felkerekedjen, elinduljon csak úgy a semmibe és világot lásson. Persze akkor élvezné ezt igazán, ha nem csak egy kalandra, de szerelemre is lelhetne útközben.

Spectre -> 007 Spectre: A fantom visszatér

Jani nem igazán szereti, mikor egy filmet olyan egyszerűen neveznek el, hogy Spectre. Láttuk már, hogy szereti itt-ott megtoldani a címeket, de ezúttal igazán kitett magáért, hogy senki ne maradhasson információ nélkül arról, miről is fog szólni az új James Bond film!

Jani plakáttervei az új Bond filmhez. Sajnos elvetették.
Jani plakáttervei az új Bond filmhez. Sajnos elvetették.

10 years -> Újra együtt

Emlékszünk még, hogy mi történt nem is olyan régen Janival? Igen, elhagyta a szerelme. Azonban újra felkereste őt valaki, aki régen fontos volt az életében. Mit ad Isten, eltelt tíz év külön, de mégis jól sikerült a randi és újra együtt vannak. Pont kapóra jött neki ez a film, hogy velünk is megoszthassa a boldogságát!

Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant -> Az utaskísérő – Senkit nem hagy kielégítetlenül

Jani fogta az „új” barátnőjét, és elrángatta magával egy nyaralásra. Természetesen repülővel mentek a meg nem nevezett, rendkívül drága nyaralóparadicsomba. Hősünk azonban arra nem számított, hogy vészhelyzet fog kialakulni! A repülőn fellázadtak az utaskísérők, így nem volt mit tenni, Janinak kellett helytállnia, amolyan Ray Liotta módon. Janiban persze senki nem csalódott, mindenkinek kielégítette az igényeit.

Old Yeller -> Betyár, a hűséges tolvaj

Miután leszálltak, a fiatal pár úgy döntött, hogy ideje megosztani néhány információt magukról egymással. Jani mesélt párjának az apjáról, ő volt az, aki miatt ezt a pályát választotta. Rögtön meg is mutatta a faterja egyik fantasztikus munkáját. Kicsit bekönnyezett, mert eszébe jutott régi kutyája, Betyár, aki mindig lopott egy-két falatot az asztalról.

Altered -> Bosszú az űrből – Idegenek csapdájában

A nyaralás egészen jól alakult… ám Janinak feltűnt valami! Régi asszonykája mintha teljesen más lenne, mintha megváltozott volna. Egyenesen olyan volt, mint egy űrlény, főleg a holdfényben. Janinak ekkor tűntek csak fel az ízelt lábak, a sok szem, meg ahogy az asszony próbálja behálózni. Valaki az univerzumban bosszút akar állni rajta az egyik fordítása miatt, és ezért küldték rá ezt a szörnyeteget, gondolta Jani.

Arachnid -> A sziget neve: Halál

Jani teljesen kétségbe volt esve. A paradicsomnak gondolt sziget hirtelen egyenlő lett a halállal! Az asszony egy pókká változott, ő pedig nem tudta, hogyan fogja túlélni ezt a nyaralást.

The Prowler -> Rosemary Gyilkosa

A mi Janinkat azonban nem olyan fából faragták, hogy csakúgy feladja. Küzdött az életéért, majd végül győzedelmeskedett. Sajnos későn vette észre, hogy az asszony valójában nem is volt pókszörny, csak egyszerűen randa volt a fényben. Ezzel a munkájával próbált beismerő vallomást tenni az univerzum felé, hogy könnyítsen a lelkén.

Failure to Launch -> Anyám nyakán

Kedvenc fordítónk ekkor úgy döntött, jobb, ha visszaköltözik az anyjához és ott próbálja meg kiheverni a történteket. Mi lesz így vele? Talán későn érő típus, és azért nem talál maga mellé senkit? Egy dolog biztos, Jani most egy ideig ott lesz az anyja nyakán.