Filmek februárban!

Filmek februárban!

Film Fenyvesi Fruzsina AjánlóFilmekMozi

Február kezdetével fokozatosan növekedik az átlaghőmérséklet is, itt az ideje, hogy kibújjunk a bunda bugyi magányából és fokozatosan visszaszokjunk az emberek közé. Ennek egyik kacsaúsztatója nem más, mint a mozi, akár házi, akár plázai. Nézzük, mit hoz számunkra a február!

Első körben kezdjük egy klasszikussal. A Büszkeség és Balítélet zombisztikus változata most már filmformátumban is elérhető lesz. Én még mindig kicsit furcsállom, hogy miért kell egy klasszikus lányregényt zombiöldöklős vérromantikává változtatni, de a trailer alapján annyi biztos, hogy látványos moziban lesz részünk. Véres és romantikus, a tökéletes Valentin napi szórakozás, igaz?

A másik érdekesség a Hogyan legyünk szinglik? című film. Kicsit buta, kicsit közönséges, mégis fogyaszthatónak tűnik. Az egyedüllét buktatóit ugyan első ránézésre eléggé kiforgatja, de egy csajos mozinak ideális. És kíváncsian várom, hogy mit szólnak majd ehhez a törzsgyökeres feministák.

Természetesen nem maradhat ki a sorból a hónap egyik szenzációja, a Deadpool. Ez nem egy tipikus szuperhősös film, nincs sármos Clark Kent, vagy magának való Bruce Wayne. Deadpool tökéletes ellentéte a megszokott szuperhős karakternek, de pont ettől lesz érdekes a belőle készült film is! Arról nem is beszélve, hogy a humora zseniális.

Február a horrorok hónapja, azok közül is izgatottan várom a Nina Forever címűt, ami szintén Valentin napi műremek. A halott exbarátnő nem bírja elengedni előző párját, ezért mikor a férfinak új nő lép az életébe, visszajár kísérteni, hogy megakadályozza a szexuális együttléteket. Vajon édeshármas, vagy rémeshármas lesz a sztori vége?

Végül pedig most februárban érkezik egy érdekes kísérlet is, A fekete ötven árnyalata. Nem, nem, ez nem egy újabb folytatás, ez A szürke ötven árnyalatának paródiája, csak feketékkel.