Mire lesz érdemes beülni a moziba?

Mire lesz érdemes beülni a moziba?

Film Bak Krisztián FilmekTrailerMoziKözelgő

Mentőexpedíció

Andy Weir Marsi című könyve alapján készült Ridley Scott film már így is eléggé fel van hypeolva, valószínűleg nem véletlenül. A szerkesztőség tagjai között is fellelhető olyan, aki már visongatva várja a filmet, és bizakodóan tekint előre a jövőbe, mondván Matt Damon volt a tökéletes választás a főszerepre.

Bíborhegy

Guillermo del Toro legújabb filmje hamarosan landol nálunk a mozikban. Egyelőre úgy tűnik, mintha fantasy köntösbe bújtatták volna Az Átok című filmet, de ez még nem rettent el minket attól, hogy érdekesnek találjuk. Egyrészt nem igazán volt az elmúlt években olyan film a témában, ami említésre méltó lett volna, másrészt Tom Hiddleston is játszik benne.

Az utolsó boszorkányvadász

Breck Eisner neve nem valószínű, hogy sokaknak ismerős lehet, de hozzá köthető a 2010-ben megjelent A tébolyultak című film, ami nem is sikerült rosszul. Amennyiben ehhez még hozzácsapjuk azt a tényt, hogy a legújabb filmjének Vin Diesel a főszereplője, aki köztudottan imádja a fantasyt, máris lehet lelkesedni a hamarosan érkező film iránt. Mennyivel jobb ez, mint egy Halálosabb Iramban: Boszorkányvadászat? Bár talán ebben az összeállításban még az is szórakoztató lenne.

Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. rész

Azt hiszem, nem meglepő, hogy novemberben az Éhezők viadala az, amit talán a legtöbben várnak. Akinek ezt a sorozatot még be kell mutatni, az nagyon lemaradt valamiről, amit illene pótolni, mert bizony nagyot fog szólni!

Star Wars: Az ébredő erő

Ez tényleg kommentár nélkül. Úgyis mindenki megy és megnézi, nemde?

A visszatérő

Nem sci-fi, nem fantasy, de Leonardo DiCaprio és Tom Hardy. Mivel a két úriember mostanság csak ütős filmekben szerepelt, amiket érdemes volt moziban megnézni, így joggal reménykedhetünk.

Az ötödik hullám

Kell már nekünk egy rendes idegenes-megszállós film, mert az utóbbi időben a filmkészítők nem csináltak mást, csak beleöltek pár százmillió dollárt az effektekbe, aztán az arcunkba toltak valami szutykot. Egyszerűen nem hiszi el az ember fia, hogy ennyire nehéz ebben a kategóriában egy rendes filmet összedobni. Na, majd most J Blakeson jól megmutatja nekünk, hogy hogyan is kell ezt csinálni… vagy nem. Viszont van benne egy Chloë Grace Moretz, aki miatt mindenképpen érdemes lesz megnézni. Reméljük, hogy nem csak a trailer ütős!