Out of the Abyss már Fantasy Groundson is

Out of the Abyss már Fantasy Groundson is

Játék Schmudla Balázs JátékDungeons and DragonsOnline tabletop

A Out of the Abyss nemzetközi print megjelenésével egy időben tette közzé a SmiteWorks a Fantasy Grounds honlapján, hogy a legújabb sztoriszálhoz kötődő kampány immár online tabletoposított formában is elérhető. A dolog nem meglepő, hisz a Wizards már eddig is különös figyelmet fordított a jelenleg talán legkiforrottabb online kliensre, amivel asztali az szerepjátékosok úgy játszhatnak együtt, hogy akár a világ két különböző pontján vannak.

A digitális formátum tartalmazza a teljes kampány anyagát, beleértve a képeket, térképeket (külön a DM-nek és a játékosoknak is), előre megtervezett encountereket és egy keresési funkcióval ellátott szörny katalógust.

A kiadvány már az ingyenes 5e szabályokkal is játszható, de ajánlott hozzá a teljes (és fizetős) D&D tartalom csomag.

Akik pedig maradnak az asztali változatnál, azoknak ajánlom figyelmébe Mike Schley oldalát, aki rengeteg 5e térképért és az új, Out of the Abyss mapokért is felelős. Elérhetővé váltak nála a kampány térképei. Sőt! Épp ma landolt a postaládámban Mike egy levele, amiben tájékoztatja a törzsvásárlóit, hogy számukra szeptember 30-ig minden térképe kedvezményesen elérhető. Köszi Mike!

Mike oldalát itt csekkolhatod: http://mikeschley.zenfolio.com/

A Fantasy Groundsos modult pedig itt: https://www.fantasygrounds.com/store/product.xcp?id=WOTC5EOOTA