HuniePop: Fap-ados játék

HuniePop: Fap-ados játék

Játék Bak Krisztián JátékAnimeHumorDating simFap

Szóval mi is az a HuniePop? Első látásra egy olyan cucc, amit rajzolt csöcsökkel próbálnak eladni az egyszerű kockáknak, akik nem juthatnak hús-vér nőkhöz, és akiknek ezért jobb híján marad ez a játék. Második ránézésre egy olyan dating sim, amit a szerencsétlen kockák kapnak, akik soha nem fognak barátnőt szerezni, de még ebben a világban sem biztosan, mivel oda kell figyelniük a lányokra... Aztán végül rájövünk, hogy ez a játék bizony a valaha volt legzseniálisabb dating sim puzzle game kombó... és... és... hát a többi állítás azért valamelyest helytálló marad.

Az a helyzet, hogy nehéz úgy írni erről a játékról, hogy közben ne hajtanám le szégyenembe a fejemet, de azért mégis verem a mellkasomat (tényleg azt), hogy nekem sikerült kipörgetnem. Egyrészt azért, mert a játék bármilyen meglepő, tényleg tele van kihívásokkal.

Az alapul szolgáló randizós felület jól kidolgozott és érdekes. Marha jó pofa, hogy tényleg figyelnünk kell a beszélgetésekre azért, hogy elérjünk valamit. Meg kell jegyeznünk a lányok kedvenc helyeit, italait, azt, hogy mi az érdeklődési körük, ki a legjobb barátnőjük és így tovább. Ezek nélkül a dolgok nélkül ugyanis nem fogunk eljutni a végső puzzle-höz, ahol vért izzadva eljuttathatjuk a csúcsra a kiválasztott hölgyet.

Igen, itt bizony puzzle-el fogunk randizni, és puzzle-el fogunk hódítani! Na, még mondja valaki, hogy a lányok nem az okos pasikra buknak! Ahhoz, hogy el tudjuk vinni őket egy randira, először a fentebb említett lépéseket kell megtennünk, hogy érezzék, hogy mi tényleg érdeklődünk irántuk. Az már más kérdés, hogy egymás utána fűzögetjük szegény lányokat, és több vasat is tartunk a tűzben, mi férfiak ugyanis képesek vagyunk fejben tartani a fontos információkat mindenkivel kapcsolatban. Mikor aztán a bizalmukba férkőztünk végre feltehetjük a nagy kérdést: Jó a segged, kő kóla?

Mivel a kóla kölleni fog, rögtön neki is állhatunk a hódításnak, hogy a kiszemelt áldozat érezze, hogy mennyire fontos (a többiek mellett), és hogy csak ő kell nekünk (meg a többiek). Ezt úgy érhetjük el, hogy a játék puzzle részében a lehető legjobb pontszámot érjük el. Ez az elején még marhára könnyű lesz, de aztán bedurvul a játék, és már nem is azzal fogunk foglalkozni, hogy a szánalmas életünkbe legalább egy rajzolt nőről leimádkozzuk a ruhát, hanem azzal, hogy azt a rohadt küldetést megoldjuk.

Bár összességében a karakterek jól kidolgozottak, a koncepció pedig érdekes, sajnos egy idő után a játék dating sim része kicsit monotonná fog válni. A lányok ugyanazokat a kérdéseket teszik majd fel, mi pedig ugyanazokat a válaszokat fogjuk adni, hogy aztán minél hamarabb megoldhassunk egy újabb puzzle-t. Ebből már azért le lehet szűrni, hogy míg az első pár órában azért fog minket lekötni a HuniePop, mert a lányokról akarjuk levarázsolni a ruhát, úgy a játékidő nagy részében ez már csak amolyan kiegészítő eleme lesz a valódi játéknak, ahol nem a kezünket, hanem az agyunkat fogjuk tornáztatni. Ami pedig a legfurcsább, hogy ez jó dolog!

Ezt a játékot tehát nyugodt szívvel ajánljuk bárkinek, mivel a bögyös-köntös egy tartalmas játékot takar, kellő kihívással és megfelelő mennyiségű gondolkodással. Kezeket az egérre, induljon a játék!