Rated G for Games

Rated G for Games

Játék Bak Krisztián JátékTrailer

Gears of War

Anno az Xbox zászlóshajója volt, és elég nagy sikereket mondhatott magáénak. Ez pedig nem csak annak volt betudható, hogy maga a játék jó, hanem annak is, hogy mindegyik rész fantasztikus trailert kapott.

Metal Gear

Amennyiben Hideo Kojima neve nem mond nekünk semmit, úgy minden bizonnyal kihagytuk a játéktörténelem egyik mérföldkövének számító Metal Gear szériát. Kojima egyébként egy olyan játékélményt épített fel, ami egy film részeseivé tesz minket, a trailerek pedig már abszolút elmossák a határvonalat a játékok és filmek között.

Dead Island

A Dead Island az a játék, amivel nem szeretünk játszani, viszont szívesen végignéznénk. Míg a játék maga tényleg rettenetesre sikerült, addig a trailerek mindent visznek.

Deus Ex

A Square Enix egyik üdvöskéje, a már szinte kultuszként számon tartott Deus Ex. Ezek a trailerek már tényleg filmszerűek.

Call Of Duty

Bár a sorozat nem igazán változik, és körülbelül annyit képes részről részre újítani, mint a Fifa, azért azt el kell ismerni, hogy a srácok elég király előzeteseket tudnak hozzá összerakni. (Igen, az ott Kevin Spacey.)

Battlefield

A másik hasonlóan „színvonalas” fps széria a Battlefield, ami szintén nem maradhatott le a konkurencia mögött. Bár a kivitelezés itt azért hagy maga után némi kívánnivalót, de hát…

This War of Mine

Az indie fejlesztők ritkán csinálnak ütős trailert a játékokhoz, már azért is, mert sajnos a költségvetés ezt nem feltétlen engedni meg, de a This War of Mine szakított a hagyományokkal. Az előzetes nem csak a hangulata miatt érdekes, hanem az alatta szóló zene miatt is.

Sleeping Dogs

A király előzetesek sorát ismét egy Square Enix játékkal folytatnám, amellyel egy kicsit a GTA vonalat próbálták megfogni. Ez már tényleg elmehetne filmnek is.

Bioshock

A széria legújabb tagja, az Infinite már egész pofás kis trailert kapott. Talán ez annyiban aktuális is, hogy most fut a mozikban a Holnapolisz (Tomorrowland), ami „kicsit” gyengébben varázsolja elénk ezt a hangulatot.

The Elder Scrolls

Azt hiszem a Skyrim c. játékot senkinek sem kell bemutatnom. Akinek mégis, az lemaradt az utóbbi évtized egyik legsikeresebb játékáról. A videó magáért beszél.

Prey

Ez sem egy mai darab. Körülbelül így nézne ki a vadnyugat sci-fi köntösben. Nagy kár, hogy sosem fog megvalósulni, mivel a Bethesda lelőtte a projectet.

The Last of Us

A Sony mocskos módon megvonta mindenki mástól ezt a fantasztikus játékot, pedig már a trailer alapján is jobb, mint az egy helyben totyogó Walking Dead.

Halo

A Halo széria bizonyára sokaknak ismerős, már csak azért is, mert film is készült belőle. Ami nem annyira meglepő elnézve ezt a videót. (Igen, tényleg magyarul szólalnak meg benne.)

Tom Clancy’s The Divison

Utolsó versenyzőnk egy Tom Clancy cucc, ami egy rendkívül feelinges trailert kapott. Sajnos viszont elég valószínű, hogy az előzetes sokkal jobb, mint maga a játék.